ambassadører

Michael Falch:

”Da jeg hørte om Yrsa Grünings projekt, blev jeg stum af beundring. Her havde man en dansk kvinde, der længe havde følt sig magtesløs i forhold til at byde på et personligt bidrag til en konkret indsats i den tredje verden. I stedet for at lade sig lulle ind i den almindelige handlingslammede resignation, de fleste af os kender alt for godt, satte hun en finger et tilfældigt sted på et kort over Indien. Så samlede hun lidt kapital ind og lagde sine egne sparepenge i posen og rejste til Indien. Danske småpenge rækker altså rigtig langt på de kanter, og efter nogen research stiftede hun så børnehjemmet Sunway Children i det håbløst forarmede, kasteløse område uden for Bodh Gaya. Dette er således en historie om et enkelt menneske, der ikke nøjes med at føle medlidenhed på afstand, men rent faktisk handler på sin empati og nu udretter mirakler for en stor gruppe lidende mennesker. Siden har min hustru og den ene af mine døtre så været nede og besøge børnehjemmet i Indien, og det er alt i alt så opløftende en historie, at jeg bare har ventet på en chance for at forsøge at hjælpe Yrsa med at samle lidt midler ind til hendes projekt. Og da Bio Bernhard generøst meldte ud, at de var klar til at gå ind i det, var det jo bare med at rykke på det.”

Michael Falch har støttet os med 3 koncerter, den ene sammen med Poul Krebs.

Claus and servants har i samarbejde med Rotary i Hundige Støttet os med en koncert for fulde huse i Hundige Centret.

Sebastian har støttet os med 1 strålende koncert, som var en kæmpe succes og overskuddet gav mange penge til børnene i Indien.

Grassolin underholdt ved en støtteaften for Sunwaychildren i Præstø for fulde huse.

Hot Society Orchestra afholdt en Kirkekoncert til fordel for Sunwaychildren på Nørrebro.

Taxi Horns har afholdt flere koncerter til fordel for SunwayChildren

Lotte Heise, Skuespiller og Danmarks bedste Kvindelige Standupkomiker har doneret et show “En aften med Lotte Heise” til Sunway Children Home. Det gav et overskud til vores børn på 23.000,- kr. Ligeledes tak til “Startskuddet” for gratis logi og fantastisk mad. Lotte har nu givet to forestillinger, som sammen med STARTSKUDDET, som lagde lokaler til, har givet vores børn en kæmpe hjælp til nødvendige nyanskaffelser.

Se her billeder fra en aften med Lotte Heise, Hagelberg Trio underholdt i pausen: