Nyt fra Børnehjemmet

Den indiske taknemmelighed er stor

Børnehjemmene ledes af Shambho Dubey, som også er det Indiske medlem af trustens bestyrelse. Vi bor p. t. i lejede lokaler og har tilknyttet 15 ansatte til stedet. Lærere og rengøringshjælp. 3 af lærerne bor på børnehjemmet og hjælper til med arbejdet hele dagen.

Da det om sommeren er meget varmt, har vi indrettet en plads på taget med murede sider, hvor meget af aktiviteten foregår. Bl.a. bespises alle børnene med vegetarisk mad der.

Nyt fra Børnehjemmet (denne side opdateres hver måned):

Preeti har vundet sin første præmie i skolens årlige sangkonkurence.

 

4 små stolte piger har bestået prøven til at komme på Gyan Pharti skolen – Flot klaret!

Shilbi, Niti og Sharaswati De tre første piger på børnehjemmet, som takket være en stor flid er startet på College i år.

Det er med stor glæde, at vi sender disse tre unge piger på College, da det er den bedste vej til en fremtid, som de ellers aldrig ville komme i nærheden af uden deres skolesponsorers hjælp.

Martin er fremme efter 9150 km!(København – Bodh Gaya)

Rejsebrev fra Yrsa Grüning Bodh Gaya d 6. oktober 2016:

Så oprandt den store dag, hvor Martin Nielsen skulle komme til børnehjemmet. Han skulle komme mandag d. 5. oktober kl 12.00.

Vi havde 10 af vores drenge afsted for at møde ham.

De orienterede os undervejs….så da kl. var 5 minutter over 12 var han uden for Tempelskolens stor jernlåger.

Han kunne ikke se ind på skolegården, hvor de mange hundrede børn var – dermed viste han ikke at alle børnene stod der og ventede pa ham.

Porten blev åbnet og Martin cyklede langsomt ned gennem rækken af de mange børn…mens de hujede og råbte velkommen til Martin. Vi var alle så rørte – også Martin.

Han blev modtaget med blomsterkranse og røgelse af mig og fire af vores store piger.

Den højeste munk med følge var ankommet, de overrakte fine tailanske retter til Martin.

Der kom flotte udtalelser i indiske aviser og India Times…Han er faktisk blevet lidt af en superstar med en masse tommelfingre opad, håndtryk og snak.

Der er yderligere kommet flere aviser til. Efter modtagelsen pa Tempelskolen var det tid til at gå til børnehjemmet, hvor der var en gigantisk modtagelse som strakte sig over 3 timer med sang, musik og flere former for klassisk dans. Det stod børnene selv for. Et helt igennem fantastisk dag….Min stolthed kender ingen grænser

Kærlig hilsen

Yrsa

I forlængelse af de frygtelige jordskælv i Nepal, er vores Børnehjem i Bihar ramt af 2 tornadoer med få dages mellemrum, som rev tagene af nogle af vore bygninger:

Så nu skal der repareres

 

Vi har fået 2 nye hun gedekid

Det faste lægetjek foregår på børnehjemmet