top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

1000 kg hvede høstet


Kære alle

Så fik vi høstet vores hvede. Det blev til 1.000 kg på vores mark, og det holder til ca. 3 1/2 måneds forbrug. Vi har lejet en gammel mejetærsker med chauffør i stedet for, at alle landarbejdere høster med segl - både mænd og kvinder.

Den næste afgrøde vi vil prøve at så, er linser. Det er vi meget spændte på, da vi ikke ved, om vores jord duer til denne slags afgrøde.

Drengene har vasket hveden og pigerne er i fuld gang med at sortere for småsten og meget andet snavs.

Coronaen florerer stadig i Indien, men i vores by er dødstallet heldigvis meget lavt. Folk er syge i en uges tid, og så er de på arbejde igen.

Heldigvis er alle børnene på børnehjemmet raske. De går meget op i at passe på hinanden, og dermed overholde coronareglerne. Og så har vi øget den daglige mængde af hvidløg og ingefær til alle for at styrke immunforsvaret.

Men vi har desværre svært ved at få medicin og en hel del af vores dagligvarer. Priserne er steget utrolig meget, så den fattige familie har svært ved at forsørge sig selv. Derfor har staten sendt folk hjem fra flere større byer med lovning på, at de får til ris til madlavning.


Kærlig hilsen fra os alle

Yrsa

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Tak

Comments


bottom of page