top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Alle børn i skole

Søndag d.7.03.2021. NYHEDSBREV NR. 04-2021

Kære alle Det er skønt, at kunne fortælle, at nu er alle børnene i skole, bortset fra de sidste nye børn. Dem skal vi søge om optagelse til meget snart. Så i dag har flere af børnene været med ude at bestille uniformer, skolesko, strømper, bluser, jakker, slips og bælter.

På de billeder, som er sendt med denne gang, ser i af nogle af de midterste børn, der underviser de mindre børn. De to piger, der underviser, havde selv lavet en lille gruppe, som de så har undervist hver eneste dag gennem de sidste par uger.

Hvor er det fantastisk at se, at de selv kan hjælpe hinanden uden om de voksne. For mig er det søskendekærlighed.

Shambhu fortæller:

Here is two girls , Soni and sujata , They both have been a mediocre student. They appeared in 12.th class one month ago along with some another children of children home, all are waiting for their result now. Recently they took responsibility of teaching small children and gradually they started enjoying this, Perhaps both are very impressed with the theory of 'Learning by Teaching' and they aim to try to teach even the slightly older children after being perfect in teaching young children.

Vi er nået til den tid på året, hvor vi skal købe kartofler. Ligesom sidste år har jeg bestilt 8 tons. Vi havde 1 ton i overskud, dem har vi kunnet sælge til en god pris. I tænker nok, hvordan opbevarer vi kartoflerne? For omkring 6 år siden havde jeg et positivt møde med en mega stor kartoffel- grossist. Han var ikke vant til at se en hvid person siddende på bagsædet af en motorcykel. Normalt kommer hvide mennesker i en fin bil. Shambhu og jeg blev inviteret ind i privaten, hvor der blev serveret lækre små retter. Mødet resulterede i, at vi fik en fin pris for at opbevare kartoflerne i et af hans store kølerum. En kærlig hilsen fra Sunways glade børn, personale og undertegnede. Hvis i har spørgsmål må i meget gerne skrive til mig. Yrsa S. Grûning.

21 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Tak

Comments


bottom of page