top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Gaver til børnene

Opdateret: 16. mar. 2021

Søndag d. 7.02.21. NYHEDSBREV NR.02-2021


Kære alle

Den gode nyhed er, at vi fik pengene tilbage d. 3.02 efter megen møje og besvær. Pengene var sendt fra Danmark d. 5.01, men de gik først fra USA d.22.02. Pengene skulle så have været gået over Mombay og så videre til vores afdeling i Bodh Gaya. Vores vagt har rigtig mange gange været i vores bank, men hver gang med negativ resultat. Derfor bad jeg Kunal om at tage til hovedbanken i Gaya, så de kunne hjælpe os med at finde pengene. I løbet af et kvarter fandt direktøren ud af, at alle pengene lå i vores egen filial. Stor ballade blev der ud af det, så pengene blev udbetalt med det samme, da Kunal igen kom tilbage til vores egen bank. Nu prøver vi at få lov til at hente penge i hovedafdelingen fremover.

De store børn er midt i deres eksamen. Indtil nu er der ingen, som er dumpet. Det er rigtigt fint, når vi tænker på, hvor meget børnene selv har studeret. Endnu har de små ikke fået lov til at gå i skole, så der er stadig hjemmeundervisning varetaget af de større børn.

Vi har været så heldige at få besøg fra et af de store templer (se billeder). Der kom en lille gruppe med store tykke tæpper til hele børnehjemmet samt ris, mel, bønner og snacks til børnene. En stor tak til dem!

Alle er stadig raske og ved godt mod. En kærlig hilsen fra alle børnene og undertegnede. Yrsa S. Grüning

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling mandag den 17. april kl. 19.00 på Pakhus 8 i Præstø. Ud over den formelle del omkring regnskab og valg kan du høre nyt og se billeder fra indvielsen af det nye dejlige børnehjem.

bottom of page