top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Nye coronabølge i Indien


Så skete det for Indien. 2. omgang corona er i fuld gang. Endnu værre end den første pandemi. Skoler, universiteter, læreranstalter m.m. er alle lukkede foreløbig én måned, men alt kan ske. Der er kun blevet vaccineret ca. 100.000 mennesker i Indien, så der snakkes om, at det vil tage 4 år før alle har fået vaccinen.

Selv i vores by, Bodh Gaya, er der sket dødsfald - heriblandt en lærer på 27 år. Der er ingen hjælp at hente for befolkningen. Folk står i lange køer foran hospitalerne og hos lægeklinikkerne for at få hjælp, men hospitalerne mangler mere eller mindre alt. De har heller ikke maskiner nok på intensivafdelingerne.

Der er meget varmt hernede - ca. 35 grader celsius, så man skulle mene at vejret kunne hjælpe på smitten, men ikke lige nu. Det ser ud til, at et af de store problemer er, at der samles mange mennesker, der hvor der der arbejde at få. Jeg så en program dernede fra. Her fortalte en løsarbejder, at de blev nødt til at arbejde. Ellers havde de ikke råd til mad (pest eller kolera!)

Jeg er så bange for, at vi bliver tvunget til at sende børn hjem igen. Vi venter snart, at regeringspersonale kommer til børnehjemmet og beordrer os til at sende børnene hjem.

Jeg håber, at I har det godt alle sammen og at vi snart kan nyde sommeren mere end sidste år.

I dag er pigerne ude på landet. Her er beskyttede mure, så de er frit stillet til at lege og bevæge sig. Og det nyder de rigtig meget. Næste uge vil det være drengenes tur.


Kærlig hilsen fra børnehjemmet og undertegnede.

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Tak

コメント


bottom of page