top of page

VORES AMBASSADØRER

Copenhagen Strandparken Rotary Klub

– en af vore hovedsponsorer har aktivt og generøst har fulgt os gennem årene. De har doneret en minibus. Vi har ligeledes fået borde og stole, samt hjælp til vores vaccinationsprogram, tak.

C.S. Rotary klub har ligeledes doneret endnu en større økonomisk støtte, som var øremærket til opbygningen af vores eget børnehjem, som bliver bygget på hjemmets egen grund.

Copenhagen Strand Rotary udnævnte Yrsa 27/6-16 til Honarary Fellow af Poul Harris Fellowship. En ære, som kun tildeles medlemmer af Rotary, som har udmærket sig med en helt speciel indsats, som svarer til Rotarys idealer. Yrsa er ikke medlem af Rotary, hvilket gør udnævnelsen endnu mere bemærkelsesværdig.

Yrsa rotary.png

Miniature

minature_web.png

Miniature er en af vores hovedsponsorer, der støtter os med både tøj og penge. Vi er meget taknemmelige for vores samarbejde.

Her kan du se en lille film fra Indien, da Minature var nede og besøge os [Klik her]

Michael_Falch_solo_foto_1531.png

”Da jeg hørte om Yrsa Grünings projekt, blev jeg stum af beundring. Her havde man en dansk kvinde, der længe havde følt sig magtesløs i forhold til at byde på et personligt bidrag til en konkret indsats i den tredje verden. I stedet for at lade sig lulle ind i den almindelige handlingslammede resignation, de fleste af os kender alt for godt, satte hun en finger et tilfældigt sted på et kort over Indien. Så samlede hun lidt kapital ind og lagde sine egne sparepenge i posen og rejste til Indien. Danske småpenge rækker altså rigtig langt på de kanter, og efter nogen research stiftede hun så børnehjemmet Sunway Children i det håbløst forarmede, kasteløse område uden for Bodh Gaya. Dette er således en historie om et enkelt menneske, der ikke nøjes med at føle medlidenhed på afstand, men rent faktisk handler på sin empati og nu udretter mirakler for en stor gruppe lidende mennesker. Siden har min hustru og den ene af mine døtre så været nede og besøge børnehjemmet i Indien, og det er alt i alt så opløftende en historie, at jeg bare har ventet på en chance for at forsøge at hjælpe Yrsa med at samle lidt midler ind til hendes projekt. Og da Bio Bernhard generøst meldte ud, at de var klar til at gå ind i det, var det jo bare med at rykke på det.”

Michael Falch har støttet os med 3 koncerter, den ene sammen med Poul Krebs.

Gennem tiden har en række kunstnere ud over Michael Falch doneret koncerter eller foredrag til fordel for Sunway Children – vi er jer alle dybt taknemmelige

 

 

Sebastian

Claus og Servants

Grassolin

Hot Society Orchestra

Taxi Horns

Lotte Heise

Martin cykler fra Østerbro til Bodh Gaya

”Den 1. april 2015 cyklede jeg alene fra Østerbro i København til Bodh Gaya i Indien. Foruden det store eventyr har jeg kastet min kærlighed til det fantastiske stykke arbejde Yrsa Gruning har gjort ved at skabe børnehjemmet sunwaychildren.dk der netop ligger i Bodhgaya. Hvis man har mødt Yrsa personligt er man ikke i tvivl om hendes store kærlighed til alle børnene. Derfor har jeg valgt at lave denne indsamling. Samtidig vil det gøre min egen tur unik og give mig noget at kæmpe for når det gør allermest ondt”.

 

Efter mere end 9.000 km blev indsamlingen på 82.160 kr.

Alle pengene gik ubeskåret til børnehjemmet og vi er Martin og sponsorerne dybt taknemmelige.

bottom of page