top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Farver over alt

Opdateret: 22. mar. 2021

Søndag d.21.03.2021 NYHEDSBREV NR.05-21


Kære alle sammen.

Så er vi på vej mod påske. En tradition hvor vi, for de flestes vedkommende, ses med familie og venner. Om vi får mulighed for, at vi kan fejre denne tradition i år, er svært at vide.

I Indien er en af de største fester også snart ved at være aktuel, holifesten. Jeg har selv deltaget i den et par gange, men må ærligt sige, at jeg ikke har så megen lyst til at gentage oplevelsen. Det med at blive sjasket til med alle mulige farver, er lidt for fremmed for mig.

Rajan fortæller :

The festival of colour is coming. This time it falls on 28th and 29th of March.

Let me tell you few important things about the festival.

This festival is called HOLI and is one of the most popular festivals in India. Every festival has some story and so it has too. It's again a victory of good over evil'. We wait for it very eagerly and it usually comes in the month of March. We play with colours, water and at some parts in villages with mud as well . We eat alot of delicious food and we wear white clothes so that the colour can be seen perfectly on us .

This festival also signifies the arrival of Spring season. To make friendship even with our enemies is the real moral behind the festival.

At children home too we make it so special every year . Of course, thanks to u mom . Here are some past year pictures of children during holi ..

I sidste uge var alle pigerne ude på landet ved vores kommende nye børnehjem. De skulle holde en hyggedag med lækker købemad og juice. De skulle se deres nye værelser. Jeg glæder mig til at se hvilke farver, de vælger, når den tid kommer, hvor der skal males. De har

fået frit valg.

Vi er i fuld gang med badeværelserne nu. Det har taget sin tid, men problemet er at få leverancerne frem. Der er og har været problemer med at få leveret varerne p.g.a. corona. Vi har allerede haft ventetid på mursten og fliser. Heldigvis er materialerne nu ved at være fyldt op igen.

Vi skal nu til at ansætte vagter om natten, så vi ikke kommer til et tømt nybyggeri den næste dag.

Jeg skal minde om: Vi har fået ny MobilPay: 418152


I sendes alle en kærlig hilsen fra børnehjemmet og undertegnede.

Yrsa S Grûning.

23323977.

NY HJEMMESIDE

Ps: Vores formand Finn Rasmussen og teamet, der står bagved, fortæller, at den nye hjemmeside er færdig. Meget flot.

Se den på: sunwaychildren.dk


34 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Tak

Comments


bottom of page