top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Fejring af visdommens gudinde

Opdateret: 16. mar. 2021

Søndag d.21.02.21 - NYHEDSBREV NR. 03-2021


Kære alle

I denne tid plejer vi danskere at være på børnehjemmet. Det er et mægtig savn for os alle, at vi ikke ses og kun har kontakt gennem telefonen. I sidste uge var savnet så stort, at mine medarbejdere ringede, for at jeg skulle hilse på alle børn og voksne. Det blev til næsten en time, inden jeg fik snakket med hele min dejlige store børneflok.

Alle dernede er simpelthen så bange for, at der skal ske mig noget, så jeg går bort før målet er nået, men byggeriet går fint fremad. Ind i mellem har vi problemer med at få materialer nok, fordi de i Indien også har ”lock down”. Vi har i et stykke tid manglet sand og mursten, hvilket har betydet, at toiletterne endnu engang er blevet forsinkede. I dag ringede Kunal (vores vagt) og viste mig, at nu havde vi endelig fået et læs mursten.

Det er på 16. år, siden jeg startede i Indien. Det gør, at vi alle sammen har opbygget et stærkt og kærligt forhold til hinanden. Jeg skal da ærligt sige, at jeg somme tider tænker på, om jeg når mit mål: At få bygget et hjem, som de altid kan føle er deres hjem, som de kan komme tilbage til, hvis og når de har brug for det. Jeg er sikker på, at nogle af børnene evner at bringe mine drømme videre. Adskillige har vist en meget stor interesse for projektet og flere af de ældste er allerede nu indsat i den lokale bestyrelse. Jeg håber selvfølgelig, at de vil opbygge og måske udvide fremover til gavn for andre børn, som behøver hjælp. Samtidig har vi p.t. nogle rigtige gode medarbejdere, som vi kan stole på. Jeg har ligeledes fundet min afløser i bestyrelsesformanden Finn Rasmussen, som går op i projektet med liv og sjæl.

Vores aktivitetsgrupper herhjemme har ikke kunne gøre så meget p.g.a. coronaen. Vi venter stadig på at komme i gang igen.

Børnene har lige fejret en fest (nu igen!). Dem har de mange af i Indien. Når jeg har spurgt om, hvor mange ”helligdage” de har om året, fortæller de, at det har noget med religioner at gøre. Der er mange trosretninger i Indien, men der er over 100 forskellige fejringer.

Her er et billede fra festen:

I dag er det Gyanti som skriver:


Dear all

heyi everyone .It's Gyanti here to share something about our celebration which we have celebrated on 16 of february,it is worship of one of our goddess sharswati

god of knowledge .after so long time we had a wonderful moment .we all had a great day .we had good food good music and lots of fruit to eat .this time i am feeling so glad

to say you all that this time every children is okay with health and all ...i wanna say special thanks to mom for all this .and offcourse to all those who are supporting our mom .

wish you all a happy day .

yours

gyanti .......

Dejligt at vi begynder at mærke foråret. I min have stikker de små forskellige blomster hovederne op. Et dejligt syn, som man helt bestemt glæder sig over.

I sendes en kærlig hilsen fra alle på børnehjemmet og undertegnede.

Yrsa S. Grûning.

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Tak

댓글


bottom of page