top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Det nye børnehjem

Kære alle. Jeg havde et virtuelt møde med vores ingeniør her til morgen. Der er ved at blive sat mur op på begge sider af vores indgangsport. Denne er meget stor, så derfor skal der mures en meter op på hver side, inden døren kan sættes i. Det var mest praktisk al den tid, hvor de kom med mørtel, grus og mursten. Sidst i næste uge kommer så døren. Den har været undervejs i ca 3 mdr. Når vi nu betaler den store jerndør, skal den vejes, da vi betaler pr. kilo. Det er ret spændende, hvad den kommer til at koste! Når porten er muret op til den store dør, kan vi gå i gang med alt rørarbejde i huset. Det bliver så spændende. Det første bliver toiletterne og badeværelserne samt gelænder på begge sider af trapperne. Jeg har bestilt gelænder af jern, så børnene ikke får rifter på kroppen, når de eventuelt rører betonmuren.

Alle de indendørs elektriske ledninger er muret ind i væggene. Her i Indien er det for vane at have en stikkontakt, splitte en ledning ad, og stikke hver del ind i stikkontakten. Det har været noget af en kamp at få stoppet den slags farlige måde at bruge strøm på. Flere af vores børn har mistet en far på denne måde. Det samme sker, når der ” lånes” strøm fra det offentlige.

Det har været en stor glæde at fortælle om børnehjemmet på denne måde. Også for vores børn har det været godt. De har glædet sig meget hver gang, det har været deres tur til at skrive om deres tanker og håb. Den største glæde for mig er at se og føle, hvor meget børnehjemmet betyder for børnene og hvor meget de betyder for hinanden. De føler sig som ”søskende." Alle passer på hinanden og hjælper hinanden f.eks. med lektier. Med jeres hjælp er I med til at støtte op om projektet SUNWAY. Mange tak for det..

Fra det nye års begyndelse vil der blive udsendt 2 nyhedsbreve om måneden.

Kærlig hilsen fra børnene og undertegnede.Yrsa Grüning.

47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Comments


bottom of page