top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Mors dag


Kære alle

På mors dag startede børnene med at ringe meget tidligt om morgenen. De skulle bare snakke og spørge om alt muligt. Skal du have gæster? Hvad skal I spise? Har du fået blomster og mange andre spørgsmål. De elsker, når jeg viser dem rundt indenfor og udenfor gennem telefonen. Så viser jeg træer og buske, blomster i krukker og haven. Derefter går jeg ned til vandet, hvor de kan se vandet og måske ænder og svaner. De hører vandets skvulpen, hvilket fascinerer dem. De elsker at være med i mit liv. At være så heldig, som jeg er, med alle de dejlige børn, og at få lov til at være deres mor (75 år) er en utrolig glæde.

Børnene som er flyttet hjemmefra (de fleste af dem) har jeg heldigvis stadig kontakt med.

Lhamo fra Butan snakkede i over en halv time, om hvordan hendes liv fra børnehjem til nu har været. Dejligt er det, at hun føler en stor glæde ved at have været en del af SUNWAY. Det har givet hende ballast til et godt liv. Ud over al vores snak blev der sendt billeder og tegninger. Så dejligt.

Vi har stadig meget strenge coronarestriktioner. En fra børnehjemmet må handle ind for de andre i 2 timer, som befolkningen er stillet til rådighed. Nogle gange kan det knibe med at nå at få handlet ind, da der er mange andre, som også har brug for varer.

Vi er nu ved at være færdige med badeværelserne i vores byggeri af nyt børnehjem. Sandsynligvis om en lille uges tid. Vi har stadig coronasyge blandt vores medarbejdere ude på landet. Problemet er, at mange fra storbyerne bliver sendt hjem for at mindske byernes indbyggertal med det resultat, at flere nu bliver smittede i landsbyerne. Omkring os er der endnu ikke så mange, som dør. Heldigvis. Men børnene bliver inde på børnehjemmet, ingen går ud. Vi har et lille stykke jord bagved huset, som er skærmet godt af. Her er der mulighed for at være ude.

Kærlig hilsen fra alle på børnehjemmet og undertegnede

58 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Tak

Comments


bottom of page