top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Vedvarende energi

Kære alle. I forgårs aften blev jeg ringet op fra børnehjemmet og fik at vide, at den indiske stat stopper for pengeoverførsler til Indien fra udlandet. Vi skal nu sende til Statsbanken, så der skal laves nye papirer til denne bank. Årsagen skulle være, at der bliver sendt penge illegalt til forskellige grupperinger, som er imod den indiske stat. Hvor hurtigt det vil gå véd vi ikke!

I Indien, er den energi, der bruges, mest gas og kul. Vi bruger f.eks. omkring 16 til 18 flasker gas om måneden. Gasflaskerne har forvoldt mange ulykker, fordi ikke alle er sikre. Der findes ikke en statsgaranteret flaske. Derfor er det vigtigt med en anden form for energi. Danmark vil hjælpe med ”Know how” i vindmølleenergi. Solenergi er startet. Den er meget vigtig, fordi alt for mange træer bliver brugt til brændsel af nød. Fremtiden for vores jord er, at få alternativ og vedvarende energi fra naturen, så det vil glæde mig, hvis nogle af vores børn vil gå den vej. I dag er det Rams tur til at fortælle om sig selv:


My name is Ramchandra Kumar. My father is no more. I have my mother and one elder brother.my mother use to tell me that my father expired when I was one year old and my brother was one and half year old. I have been in children home since 2005. I am doing my graduation from commerce stream. Year 2020 is the final year of my graduation. Along with my study, I am working as a voluntary in the Sunway children trust. I want to be a banker and i am preparing for that. I am very much thankful to Yrsa mom for everything whatever i am today ,it's all of Yrsa mom. We love you ,mom. Your lovely son (Ram)

Der kommer stadig penge ind fra lørdag d. 26. september. Rigtig mange tak for det, I vil senere få fortalt hvad pengene bliver brugt til. De store børn på børnehjemmet, som tidligere har skrevet, er mega glade for at være startet i skolen igen i det små.

Kærlig hilsen fra os alle.


Yrsa S. Grûning

19 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Comments


bottom of page