top of page
Søg
  • Forfatters billedeYrsa

Vores dejlige tur

Vi havde en rigtig dejlig tur til børnehjemmet. Stor gensyns glæde fra begge sider. Det første vi gik i gang med, var at opsummere det der manglede på børnehjemmet, lige fra tøj og sko til potter og pander, tæpper og sengetøj, bokse og madrasser, skoletasker og skoleuniformer samt bøger til det kommende nye skoleår.



Kenneth havde været der 3 uger i forvejen og banet vejen for en ny bil, samt taget en indledende snak med selskabet for solenergi. Bil og motorcykel blev købt nu og solenergien fik vi lavet en aftale om betaling over 3 gange. Sidste gang i slutningen af december. De ville gerne have haft hele betalingen med det samme, men det var jeg ikke enig i, så vi fik en bedre ordning.

Vi bliver desværre nød til at udskyde åbningen af det nye børnehjem til februar p.ga. vi ikke kan få en del af de materialer, vi skal bruge til byggeriet.



Det er trist, men det samme gælder jo resten af verden, fordi vi har den forfærdelige krig Mellem Rusland og Ukraine.

I gennem de sidste ca. 16 år har vi af MINIATURE fået pengedonationer og MEGA flot børnetøj. Denne gang var det mest økologisk undertøj og en del sommertøj. Vi

var ikke så mange, der kunne tage tøj med og derfor ikke så mange kg. Så det bliver til oktober, at der vil komme en masse tøj i kufferterne. Vi bliver til den tid 7-8 personer, der rejser ned til børnehjemmet.



Igen kan jeg fortælle jer at børnene har det godt. Gyanti, som er en af vores store piger, er

rejst til Ranchi for at læse videre i ca. 2 år før hun skal på universitet. Hun vil gerne gerne arbejde for børn og kvinder. I er stadig meget velkomne til at ringe eller skrive til mig. Kærlig hilsen fra alle på børnehjemmet og undertegnede. Yrsa S. Grûning.



30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Generalforsamling

Mandag den 22. april 2023 afholder vi generalforsamling på Præstø Skole, Skolevej, 4720 Præstø kl. 19.00. Formanden afholder beretning og gennemgår regnskabet. Efter den ordinære generalforsamling kan

Tak

bottom of page